ISKORISTI AKCIJU - klikni tu!

Viber icon

+381 64 947 7311

BESPLATNA DOSTAVA iznad 3000RSD

logo

Rossen Blog

image
7. sep 2024. 22:12

Osvežite vaše vlasište i otkrijte tajnu zdrave kose s Scalp Rebalans setom!

Dobrodošli u svet luksuzne nege za kosu koja će osvežiti vaše vlasište i transformisati vašu kosu iznutra prema van. U potrazi za rešenjem za masnu kosu, perut i iritacije, našli smo savršenu kombinaciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe - Scalp Rebalans set.

Vaše vlasište zaslužuje najbolje, a mi vam donosimo revolucionarnu formulu koja će obnoviti i revitalizovati vašu kosu iz korena. Sastavljen od tri ključna koraka, naš set pruža sveobuhvatnu negu koja ciljano deluje na probleme masne kose, peruti i iritacija, pružajući vam zdravu i uravnoteženu kosu.

 

Krenimo redom, počevši s prvim korakom - Scalp Detox Glina. Ova jedinstvena formula kombinuje moć Kaolin gline, Dandrilys® Complexa i osvežavajuće mente kako bi pružila dubinsku eksfolijaciju vlasišta. Nežno uklanja višak masnoće i nečistoća, ostavljajući vaše vlasište osveženim i pripremljenim za dalju negu. Lagana masaža tokom primene ove detox maske podstiče cirkulaciju krvi u vlasištu, poboljšavajući dotok hranjivih materija i kisika do folikula dlake, čime se podstiče zdrav rast kose.

 

Nakon detoksikacije, vreme je za korak broj dva - Scalp Rebalans šampon. Ovaj šampon specijalno je formulisan da ciljano deluje na regulaciju sebuma i eliminaciju peruti. Zahvaljujući moćnom Dandrilys® Complexu i osvežavajućoj menti, ovaj šampon uklanja do 90% vidljive peruti već nakon prvog nanošenja, ostavljajući vašu kosu osveženom i zdravom.

 

Kao finalni korak, tu je Scalp Rebalans balzam za hidrataciju oštećenih vrhova. Obogaćen istim revolucionarnim Dandrilys® Complexom, ovaj balzam pruža potrebnu hidrataciju vašoj kosi, čineći je mekom, sjajnom i podatnom.

 

Uz svaki korak našeg Scalp Rebalans seta, osjećaćete kako se vaša kosa vraća u optimalno stanje, bez masnoće, peruti ili iritacija. Dopustite da naša jedinstvena formula transformiše vašu kosu i pruži vam samopouzdanje koje dolazi s njegovanom i zdravom kosom.

 

Neka vaše vlasište diše, a vaša kosa zablista!