BESPLATNA DOSTAVA na iznos iznad 3000RSD

Viber icon

+381 64 947 7311

Iskoristi AKCIJSKU PONUDU - klikni tu!

logo
image (4)
19. jul 2024. 12:56

Od lokalnog do globalnog uspeha! Regionalna dominacija kroz originalne i inovativne proizvode!

Verovatno nema osobe koja nije čula, probala ili se još uvek misli probati naše jedinstvene proizvode.

Možemo reći kako je upravo Rossen otvorio vrata domaće kozmetike stranim tržištima, jer je jedinstven spoj autentičnosti i inovativnosti sa tradicijom, zaista pun pogodak!

Znate da su žene pokretači skoro pa svega, u biznisu, u lepoti, u marketingu, u domu i gde sve ne. I Rossen brend je osmislila žena, poduzetnica čija je zamisao bila da predstavi domaće, kvalitetno i dostupno svima. Sa timom razvija svest svojih korisnika. Morate priznati da je velika stvar osvojiti domaće tržište, a još veća inostrano tržište. Naš tim je to uspio. Čak štaviše, rasturio. Nije ni čudo da je danas iza našeg vrednog tima 6 godina uspešnog i prepoznatog poslovanja, 6 godina inovacije i praćenja svetskih trendova, 6 godina ljubavi prema nezi.

 

Rossen prirodna kozmetika je prvenstveno nastala iz ambicije i težnje za povratak prirodnom tretmanu kože i kose. Kako su Bosna i Hercegovina i Srbija zemlje koje imaju očuvano prirodno bogatstvo i stručne kadrove, rodila se ideja da te dve činjenice spojimo u jednu lepu priču. Priču o izradi prirodne kozmetike”. 

„Naša strast prema proizvodnji kozmetičkih proizvoda doseže daleko iznad običnog zadovoljavanja standarda. Svaki dan, naša predanost kvaliteti i sigurnosti vodi nas korak dalje, osiguravajući da svaki proizvod koji napusti naše pogone nosi pečat izvrsnosti. Kada razmišljam o našoj proizvodnji, ponosno se osvrćem na našu posvećenost usklađenosti s najstrožim propisima i standardima u kozmetičkoj industriji. Svaki korak proizvodnog procesa, od odabira sirovina do pakiranja gotovih proizvoda, temeljito je promišljen kako bi se osigurala potpuna sigurnost i kvaliteta.

 

Naša proizvodnja nije samo posao – to je naša misija. Kroz stroge protokole i kontrolu kvalitete, osiguravamo da svaki proizvod koji stvaramo predstavlja vrhunski standard u kozmetičkoj industriji. I s ponosom mogu reći da su naši napori prepoznati kroz prestižne certifikate EN ISO 9001 i EN ISO 22716, koji ne samo da potvrđuju našu izvrsnost, već i jamče pouzdanost naših proizvoda. U Rossenu, naša proizvodnja nije samo stvar poslovanja – to je naša strast, naša čast i naša predanost prema našim kupcima. Sa svakim proizvodom koji izlazi iz naših pogona, nosimo obećanje kvalitete, sigurnosti i zadovoljstva. Ono čime smo se vodili na samom početku, a što i danas održavamo je da pratimo zahteve i želje naših korisnika, pratimo trendove, nudimo kvalitet, a zadržali smo nisku cenu. Slušamo reči naših korisnika i dostupni smo 24h”.

 

Neka ova priča služi kao podsticaj da sanjamo velike snove i ostvarujemo ih s ponosom i integritetom. Drago nam je da Rossen potiče iz naše male Bosne i Hercegovine. Naš uspeh predstavlja izuzetnu stručnost i kvalitet naših ljudi, pokazujući da možemo parirati svetskim brendovima.